Odpadne kovine

So vse to smeti?

“Ex and hopp” – Kar se tukaj sliši nekoliko jedrnato in je vseeno veljalo desetletja, seveda ne more biti več pomembno za sodobno industrijsko družbo. Kjer koli gore odpadkov rastejo s številkami proizvodnje, so bolj napredni koncepti pravzaprav vsak dan: samo tisti, ki najdejo resnično učinkovite rešitve, lahko postavijo ekološke in ekonomske trende, ki postavljajo trende. S pomočjo najnovejših tehnologij in dovršene infrastrukture daje v prihodnost usmerjen odgovor: recikliranje materialov. Poleg zagotovo povečanega izogibanja odpadkom je ta koncept – logično – edina alternativa, ki je pomembna za to temo. Ker: samo tisti, ki varčujejo z viri, delujejo v interesu naših potomcev.

Odpadki in kovine:

  • Rušilni ostanki, ostanki za čiščenje
  • Demontaža delov in industrijskih obratov
  • stroji
  • Odpadki iz proizvodnje

Trgovina z odpadki in kovinami je bila vedno glavno področje dejavnosti podjetja DARKO. Desetletja poklicnih izkušenj so iz nas usposobljeni partner za vsa posebna vprašanja izkoriščanja.

Naša merila za obdelavo so tako klasična (ker so bila preizkušena), kot tudi povsem nova in s tem najsodobnejša – še posebej v smislu “varovanja okolja” s to kombinacijo dosežemo odločilne plus točke.

Gospodarska osnova podjetja DARKO je izdelana s potrebno natančnostjo in skrbnostjo. Material se drobi s stacionarnimi škarjami, premičnimi škarjami za bagre ali rezalnim gorilnikom, dokler ga ni mogoče napolniti.

Naročilo zabojnika v treh korakih

Izberi velikost kontejnerja

2. korak

Izberi datum / lokacijo

3. korak